Keramika Iberia

“Keramika Iberia” je brend domaće firme “Keramika Jovanović” iz Zrenjanina koja se, između ostalog, bavi i distribucijom keramičkih pločica. Ova firma je kreirala svoju liniju keramičkih pločica 2008. godine i započela saradnju sa domaćim proizvođačem “Zorka Keramika” koja po njihovoj želji i zamisli počinje proizvodnju 9 različitih podnih pločica za spoljna i unutrašnja oblaganja. Iz ove saradnje prizilaze pločice Etna 1, Etna 2, Etna 3, Gobi, Corte Rosso, Corte Verde, Madera Beige, Madera, Cotto i Madera Gray.

Godine 2009. “Keramika Jovanović” proširuje asortiman keramičkih pločica “Keramika Iberia” i u saradnji, ovog puta sa domaćom fabrikom keramičkih pločica “Toza Marković” sa još 4 serije pločica ovog puta za unutrašnja oblaganja, tačnije 4 kolekcije pod nazivima Pino, Hera, Cubo i Glamur, u kojima se nalaze podne i zidne pločice u više boja, kao i dekorativni elementi tj. bordure i dekori.

Pod uslovima i prilikama na tržištu 2012. godine, takođe u saradnji sa fabrikom “Toza Marković” na domaćem tržištu se pojavljuju serije Cordoba i Ramona, a 2013 i serija Travertino.

Kod ove keramike se javljaju formati 30×30 i 33×33 keramičkih pločica namenjenih za pod i 25×33 i 25×40 pločica namenjenih za zidna oblaganja.

Ako želite da saznate više o brendu “Keramika Iberia” posetite zvaničnu prezentaciju – www.jovanoviczr.com