Zorka Keramika

 

 

“Zorka keramika” je specijalizovana firma za proizvodnju zidnih pločica u klasi Monoporoza i podnih pločica u klasi Gres Porcellanato čije su glavne odlike visok kvalitet, atraktivan dizajn, širok asortiman, prirodan i ekološki materijal, zdrava sirovina, moderna oprema i tehnologija i konstantan rast proizvodnje i prodaje i sposobnost za ravnopravan nastup na evropskom i svetskom tržištu. Proizvodni program podnih keramičkih pločica čini niz kolekcija za oblaganje podova sa ukrasnim elementima.

Prisutna je na svim značajnijim sajmovima keramike, kako u okruženju tako i širom Evrope, a za svoj cilj je postavila da postane jedan od lidera u proizvodnji keramičkih pločica u okruženju.

Do pre par godina, Zorka Kermika je bila sinonim za kvalitetnu podnu pločicu za spoljna i unutrašnja oblaganja, što i dalje važi, s tim što je počela da intenzivno proizvodi i zidni program sa kojim je uspela da zauzme jedan deo domaćeg tržišta.

Pored zadovoljavanja potreba domaćeg tržišta, Zorka izvozi svoje pločice u zemlje bivše Jugoslavije i zemlje neposrednog okruženja kao što su Rumunija, Grčka, Austrija, Mađarska, Češka i Albanija.

Kako bi približila kupcima svoje proizvode, Zorka Kermika je napravila Knjigu Inspiracije koja prikazuje načine na koje mogu da se postavljaju pločice iz njihovog asortimana, a Knjigu inspiracije možete pogledati ovde.

Ukoliko želite da saznate više o Zorka Keramici posetite zvaničnu prezentaciju  –  www.zorka-keramika.rs

           Zorka Keramika Katalog 2012