O sajtu

Ovaj sajt je informativnog tipa i namenjen je svakome kome je ovaj deo enterijera ili eksterijera nepoznat.

Keramike ima svuda oko nas i vreme je bilo da se neko tome posveti i približi širem auditorijumu.

Kupatila, kuhinje, hodnici, terase, dnevne sobe, trpezarije, javni wc-i, pekare, restorani, kafići, razni lokali itd. sve su to mesta i površine gde možete naći keramičke pločice.

Kao što ste mogli da primetite u malopre navedenim prostorima, ako ste obraćali pažnju, pločice su “evoluirale” u poslednjih par decenija, pa se retro varijante, poput 15×15 bele zidne pločice visokog sjaja ili 10×20 podne uglavnom u nekoj tamnoj boji, sve ređe mogu videti.

Proizvodjači pločica su počeli da prate trendove i modu, i iz godine u godinu na tržištu su se pojavljivale pločice raznih dimenzija i oblika, i za različite namene, sa različitom završnom obradom i protiv-kliznošću. Tako da danas imamo na tržištu razne stvari koje su nekada bile nezamislive, tj. od pločica koje u potpunosti imitiraju drvo, do onih koje svetle u mraku.

Naravno, na ovom sajtu će biti i dosta toga što ide uz pločice ili posle njih, ali ćemo prvo apsolvirati pločice kao osnovu za dalje upoznavanje sa stvarima koje mogu posle njih doći.

Kako je ovo samo uvod u kompletan sajt, nećemo dužiti priču, već Vam predlažemo da se udobno smestite i pređete na sledeću stranu, a to je strana O pločicama.