Zorka Keramika – Prezentacija novih serija

Zorka Keramika je u četvrtak 18.04. u nesvakidašnjem ambijentu restorana “Foccacia”, hotela Hyatt, održala promociju novih serija keramičkih pločica za 2013. godinu.

Kao i vodeći svetski kreatori trendova, domaći proizvođač keramičkih pločica u Srbiji predstavio je po prvi put novi vid prezentacije proizvoda. Umesto u na sajmu Seebee 2013, Zorka keramika ponudila je svojim klijentima privatnu prezentaciju proizvoda u ambijentu prestižnog hotela.

Prezentovano je šest novih i nekoliko osveženih serija pločica na ekskluzivni način, sa postavkom eksponata slični onim koje se mogu videti u umetničkim galerijama. Događaju je prisustvovao veliki broj partnera, distributera iz više od 15 zemalja, kao i predstavnika medija.

Posetioce je pozdravio direktor Petar Miljković, a dalje predstavljanje nastavio je marketing menadžer Predrag Janković. Prema njegovim rečima pločice su mnogo finije od drugih građevinskih materijala i mnogo truda je uloženo da se postigne njihov poželjni estetski efekat.

Akcenat Zorka keramike je na većim formatima keramičkih pločica. Nove kolekcije keramičkih pločica namenjen za zidna oblaganja je u formatu 20×50 dok su noviteti podnih pločica uglavnom u formatu 45×45.

Nove serije namenjene za zidna oblaganja su Millennium, Fancy,Emotion i Palas, a podne su City, Sense i serija Wood koja je dopunjena sa tri nova dezena.

U isto vreme su prezentovani novi izgled sajta www.zorka-keramika.rs i katalog za 2013. godinu.